Muž šoféroval napriek zákazu a ešte aj opitý

Región

CÍFER – Jazda pod vplyvom alkoholu vyjde draho 38-ročného muža z obce Báhoň. Policajná hliadka ho zastavila v Cíferi, kadiaľ prechádzal na aute Nissan Almera.

Pri kontrole mu policajti namerali 2,13 promile alkoholu.  Zistili tiež, že muž má pre porušenie pravidiel cestnej premávku zákaz sadnúť si za volant až do roku 2015. Obvinili ho preto z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky a marenia výkonu úradného rozhodnutia. Ak jeho vinu uznajú, posedí si za mrežami dva roky.

25. 02. 2011 11:23

Ďalšie z kategórie Región

Strieľali na auto, posádka im ušla

Strieľali na auto, posádka im ušla

LEOPOLDOV – Červená Škoda Favorit upútala pozornosť policajnej hliadky z Leopoldova po tom, čo v stredu 2. marca krátko po 22. hodine vychádzala z poľnej cesty. Navyše bola bez evidenčných čísiel. Policajti chceli osádku automobilu skontrolovať, lenže vodič ich výzvu nerešpektoval a zrýchlil.

03.03. 2011, 14:40

Hornokrupčania vlastné nechceli, na zábavy chodili k susedom

HORNÁ KRUPA – Pre zlý stav toaliet unikali obci peniaze z prenájmu kultúrneho domu. Ľudia v ňom nechceli organizovať oslavy či hostiny. Radšej uprednostnili susedné obce, napríklad Smolenice.

27.02. 2011, 17:38

Veľkí zostávajú v politike

TEPLIČKY - Starosta Miroslav Veľký aj jeho brat Tibor Veľký, ktorý je hlavou Horného Trhovišťa, pokračujú vo svojich funkciách. V Tepličkách nedávno hrozilo, že zanikne futbal, no v poslednej chvíli ho práve starosta zachránil.

23.12. 2010, 10:18

V Cíferi ušetria na mzdách desiatky tisíc eur.Menej zarobí starosta aj dohodári

V Cíferi ušetria na mzdách desiatky tisíc eur.Menej zarobí starosta aj dohodári

CÍFER – Na mzdách pre zamestnancov obecného úradu, starostu a odmenách za vykonanie práce na dohodu plánuje obec tento rok ušetriť 43-tisíc eur.

02.03. 2011, 10:44