Bezdomovec kradol na trnavskom parkovisku autorádiá

Trnava

TRNAVA – Hliadka policajnej pohotovostnej motorizovanej jednotky prichytila páchateľa s ukradnutým autorádiom.

V pondelok 21. februára v obedňajších hodinách na parkovisku v Trnave vnikol do osobného auta Škoda Favorit a ukradol rádio. Privolaní policajti muža chytili a autorádio vrátili jeho majiteľovi. Poverený príslušník už obvinil z prečinu krádeže 32-ročného, v minulosti trestaného trnavského bezdomovca.

25. 02. 2011 11:29

Ďalšie z kategórie Trnava

Odložili politické tričká

Odložili politické tričká

TRNAVA – Dohodli sa. Predstavitelia KDH a Smeru – SD už majú jasné, ako budú obsadené jednotlivé riadiace posty mestskej samosprávy.

28.12. 2010, 14:17

V meste pribudnú celoročné terasy

V meste pribudnú celoročné terasy

TRNAVA – Radnica umožní záujemcom z radov majiteľov reštauračných a občerstvovacích zariadení vybudovať celoročné exteriérové sedenia na území mesta. Musia však splniť viaceré kritériá.

19.01. 2011, 13:07

Na požiari impaka vlastne Mesto neprerobilo

Na požiari impaka vlastne Mesto neprerobilo

TRNAVA - Bez rozpravy a takmer jednohlasne odhlasovali väčšinu pracovných materiálov poslanci mestského zastupiteľstva na svojom prvom tohtoročnom stretnutí. Azda najväčšiu diskusiu vyvolali iba body programu zaoberajúce sa nomináciami do štruktúr Mesta a organizácií, v ktorých má samospráva podiel.

16.02. 2011, 16:43

VIDEO: Bezdomovec zabil dôchodkyňu

VIDEO: Bezdomovec zabil dôchodkyňu

TRNAVA / JABLONICA – Najskôr vraždil, potom si užíval. Miestny štyridsaťročný bezdomovec minulý piatok večer lúpežne prepadol osamelú ženu v jej dome.

04.02. 2011, 11:42