Bezdomovec kradol na trnavskom parkovisku autorádiá

Trnava

TRNAVA – Hliadka policajnej pohotovostnej motorizovanej jednotky prichytila páchateľa s ukradnutým autorádiom.

V pondelok 21. februára v obedňajších hodinách na parkovisku v Trnave vnikol do osobného auta Škoda Favorit a ukradol rádio. Privolaní policajti muža chytili a autorádio vrátili jeho majiteľovi. Poverený príslušník už obvinil z prečinu krádeže 32-ročného, v minulosti trestaného trnavského bezdomovca.

25. 02. 2011 11:29

Ďalšie z kategórie Trnava

Radšej do útulku ako do hotela

Radšej do útulku ako do hotela

TRNAVA – Po sviatkoch sú psie útulky plné na prasknutie. Nejde iba o živé darčeky, ktoré sa rýchlo zunovali. Takzvaní milovníci zvierat vyhodia psíka na ulicu aj preto, že sa oň nemá kto postarať počas dovolenky.

11.01. 2011, 11:18

VIDEO: Stredoškoláci založili plesovú tradíciu

VIDEO: Stredoškoláci založili plesovú tradíciu

TRNAVA – Diskotéky už nie sú pre nich, pretože ich klientelu tvoria školopovinné deti. Aby sa mohli dobre zabaviť medzi seberovnými, študenti zo Športového gymnázia Jozefa Herdu v Trnave prišli s originálnym nápadom – študentským plesom.

08.02. 2011, 00:00

Pribudne tisíc pracovných miest

Pribudne tisíc pracovných miest

TRNAVA – Automobilka PSA Peugeot Citroen plánuje rozšíriť výrobu. Vzniknúť by malo približne osemsto pracovných miest v nových priestoroch závodu. Ďalších dvesto pribudne v súčasnej výrobe.

28.12. 2010, 12:32

Predávať ju nebudú

TRNAVA – Mestská poliklinika naďalej ostane v rukách radnice. Po tom, čo sa lekári nedávno zaujímali o kúpu ambulancií, primátor Štefan Bošnák vysvetľoval, že mesto predávať nemôže. Zaväzuje ho k tomu zmluva s Fondom národného majetku.

26.12. 2010, 09:06