Bezdomovec kradol na trnavskom parkovisku autorádiá

Trnava

TRNAVA – Hliadka policajnej pohotovostnej motorizovanej jednotky prichytila páchateľa s ukradnutým autorádiom.

V pondelok 21. februára v obedňajších hodinách na parkovisku v Trnave vnikol do osobného auta Škoda Favorit a ukradol rádio. Privolaní policajti muža chytili a autorádio vrátili jeho majiteľovi. Poverený príslušník už obvinil z prečinu krádeže 32-ročného, v minulosti trestaného trnavského bezdomovca.

25. 02. 2011 11:29

Ďalšie z kategórie Trnava

Vianočné nadávky, zásahy, úrazy, pôrody

Vianočné nadávky, zásahy, úrazy, pôrody

TRNAVA - So zvedavosťou, ako trávia Vianoce ľudia, ktorých práca je skôr povolaním ako poslaním, sme nazreli za ich dvere. Hasiči, sestričky aj úradníci nám porozprávali sviatočné pikošky a príhody.

28.12. 2010, 16:47

Mesto je nútené škrtať svoje investičné zámery

Mesto je nútené škrtať svoje investičné zámery

TRNAVA – Výstavba celého severného obchvatu mesta by sa mala skončiť v marci budúceho roka. Už dnes však trnavská radnica stojí pred problémom, ktorý musí dovtedy vyriešiť – vybudovať cestu do Národného streleckého areálu v Štrkoch.

21.03. 2011, 12:12

Stavili na kongresovú turistiku

Stavili na kongresovú turistiku

TRNAVA – Na bratislavskom veľtrhu ITF Slovakiatour sa od štvrtka do nedele samostatnou expozíciou predstaví aj mesto Trnava. Jej forma zostáva nezmenená, návštevníkov ale bude lákať novými pohľadmi na dominanty mesta.

19.01. 2011, 12:46

Drogový díler skončil za mrežami

Drogový díler skončil za mrežami

TRNAVA - Polícia odhalila ďalšiu drogovú trestnú činnosť. Po operatívnom rozpracovaní koncom minulého týždňa kriminalisti zastavili a skontrolovali v Trnave 35-ročného muža z Ružindola. Z vrecka bundy policajtom vydal mikroténové vrecúško s obsahom svetlohnedého prášku.

27.01. 2011, 15:44