Bezdomovec kradol na trnavskom parkovisku autorádiá

Trnava

TRNAVA – Hliadka policajnej pohotovostnej motorizovanej jednotky prichytila páchateľa s ukradnutým autorádiom.

V pondelok 21. februára v obedňajších hodinách na parkovisku v Trnave vnikol do osobného auta Škoda Favorit a ukradol rádio. Privolaní policajti muža chytili a autorádio vrátili jeho majiteľovi. Poverený príslušník už obvinil z prečinu krádeže 32-ročného, v minulosti trestaného trnavského bezdomovca.

25. 02. 2011 11:29

Ďalšie z kategórie Trnava

Dobrá správa pre cyklistov. V Trnave pre nich radnica postaví nový chodník

TRNAVA – Radnica plánuje v tomto roku vybudovať novú cyklotrasu. Povedie z Hospodárskej ulice po križovatku ulíc Terézie Vansovej a Jána Bottu, odtiaľ bude pokračovať na Ulicu Štefana Moyzesa.

19.03. 2011, 00:00

Odložili politické tričká

Odložili politické tričká

TRNAVA – Dohodli sa. Predstavitelia KDH a Smeru – SD už majú jasné, ako budú obsadené jednotlivé riadiace posty mestskej samosprávy.

28.12. 2010, 14:17

Trnavskí ufológovia čelili vedcovi roka

Trnavskí ufológovia čelili vedcovi roka

TRNAVA – Už takmer dvadsať rokov spoločne s americkými vedcami skúma stále neznámy Mars. Hoci súčasnými metódami zatiaľ nedokázali, že by na Mrase existoval život, nevzdávajú sa.

18.02. 2011, 11:59

VIDEO: Rýchla Gorila ťahá vlaky

VIDEO: Rýchla Gorila ťahá vlaky

TRNAVA – Mesto sa vďaka svojej geografickej polohe dostalo doprostriedka rýchleho železničného koridoru. Po tratiach päťdesiat kilometrov na Bratislavu a opačným smerom na Nové mesto nad Váhom budú niektoré súpravy premávať až stošesťdesiatkou.

20.12. 2010, 17:22