Bezdomovec kradol na trnavskom parkovisku autorádiá

Trnava

TRNAVA – Hliadka policajnej pohotovostnej motorizovanej jednotky prichytila páchateľa s ukradnutým autorádiom.

V pondelok 21. februára v obedňajších hodinách na parkovisku v Trnave vnikol do osobného auta Škoda Favorit a ukradol rádio. Privolaní policajti muža chytili a autorádio vrátili jeho majiteľovi. Poverený príslušník už obvinil z prečinu krádeže 32-ročného, v minulosti trestaného trnavského bezdomovca.

25. 02. 2011 11:29

Ďalšie z kategórie Trnava

Primátor zrejme o funkciu príde

VRBOVÉ – V meste budú musieť zrejme vyhlásiť nové voľby na primátora. Toho súčasného totiž odsúdil Okresný súd v Trnave vo štvrtok za výtržníctvo a ublíženie na zdraví. Zákon však vyžaduje bezúhonnosť.

28.01. 2011, 09:02

Zubná pohotovosť stále neistá

Zubná pohotovosť stále neistá

TRNAVA – Fakultná nemocnica v Trnave (FN) odstúpila od memoranda, v ktorom sa dohodla s ministerstvom zdravotníctva a samosprávnym krajom na zriadení zubnej pohotovosti. Jej zriaďovateľom sa nestane.

22.01. 2011, 09:46

Straky neveštia nič dobré!

TRNAVA – Šofér jednej z liniek Mestskej hromadnej dopravy (MHD) zobral spravodlivosť do vlastných rúk. Aby zachránil peňaženku bezradnej dôchodkyne pred krádežou, odstavil autobus a vybehol jej na pomoc.

26.12. 2010, 08:38

Na ministra Galka vytiahli v archíve jeho vlastný spis

Na ministra Galka vytiahli v archíve jeho vlastný spis

Piatková návšteva vojenského archívu oživila v ministrovi spomienky na mladosť. Zamestnanci na neho vytiahli jeho spis o absolvovaní základnej vojenskej služby.

19.03. 2011, 10:25