Bezdomovec kradol na trnavskom parkovisku autorádiá

Trnava

TRNAVA – Hliadka policajnej pohotovostnej motorizovanej jednotky prichytila páchateľa s ukradnutým autorádiom.

V pondelok 21. februára v obedňajších hodinách na parkovisku v Trnave vnikol do osobného auta Škoda Favorit a ukradol rádio. Privolaní policajti muža chytili a autorádio vrátili jeho majiteľovi. Poverený príslušník už obvinil z prečinu krádeže 32-ročného, v minulosti trestaného trnavského bezdomovca.

25. 02. 2011 11:29

Ďalšie z kategórie Trnava

Stavili na kongresovú turistiku

Stavili na kongresovú turistiku

TRNAVA – Na bratislavskom veľtrhu ITF Slovakiatour sa od štvrtka do nedele samostatnou expozíciou predstaví aj mesto Trnava. Jej forma zostáva nezmenená, návštevníkov ale bude lákať novými pohľadmi na dominanty mesta.

19.01. 2011, 12:46

Zadržaní autičkári ukradli aj tatrovku

Zadržaní autičkári ukradli aj tatrovku

TRNAVA – Zlodeji Avie, ktorých polícia v utorok zadržala po pätnástich minútach pri Tepličkách, majú na svedomí aj krádež posýpacej tatrovky vo Veľkých Uherciach. Na základe vyšetrovania ju trnavskí kriminalisti v stredu našli ukrytú v Bučanoch.

03.03. 2011, 16:02

Hurá na medovinu!

Hurá na medovinu!

TRNAVA – V utorok sa začali tradičné vianočné trhy. Rozhodli sme sa zmapovať pre vás, kde sa oplatí ísť na medovinu, za koľko kúpite najlacnejšie varené vínko a tiež, či na Trojičnom námestí nájdete inšpirácie pre vaše domáce Vianoce.

23.12. 2010, 09:30

VIDEO: Výtlky po zime už začali odstraňovať

VIDEO: Výtlky po zime už začali odstraňovať

TRNAVA - Kým krajskí i štátni cestári pracujú v zimnom režime, Mesto už začalo s opravami ciest. Teplé počasie v závere týždňa pracovníci firmy Jupet využili na odstraňovanie výtlkov.

04.03. 2011, 14:03