Bezdomovec kradol na trnavskom parkovisku autorádiá

Trnava

TRNAVA – Hliadka policajnej pohotovostnej motorizovanej jednotky prichytila páchateľa s ukradnutým autorádiom.

V pondelok 21. februára v obedňajších hodinách na parkovisku v Trnave vnikol do osobného auta Škoda Favorit a ukradol rádio. Privolaní policajti muža chytili a autorádio vrátili jeho majiteľovi. Poverený príslušník už obvinil z prečinu krádeže 32-ročného, v minulosti trestaného trnavského bezdomovca.

25. 02. 2011 11:29

Ďalšie z kategórie Trnava

Zadržaní autičkári ukradli aj tatrovku

Zadržaní autičkári ukradli aj tatrovku

TRNAVA – Zlodeji Avie, ktorých polícia v utorok zadržala po pätnástich minútach pri Tepličkách, majú na svedomí aj krádež posýpacej tatrovky vo Veľkých Uherciach. Na základe vyšetrovania ju trnavskí kriminalisti v stredu našli ukrytú v Bučanoch.

03.03. 2011, 16:02

VIDEO: Stredoveký žalár ožíva

VIDEO: Stredoveký žalár ožíva

TRNAVA - Pobyt v stredovekom väzení umožňuje záujemcom radnica už niekoľko mesiacov. Zatiaľ iba dvakrát do týždňa. Objekt však doplnila o nový mobiliár, preto uvažuje nad širším sprístupnením bývalej väznice.

10.01. 2011, 23:52

Peniaze učiteľom doplatia

TRNAVA – Výplatné pásky bez osobného príplatku zaskočili pred Vianocami pedagógov troch základných škôl v Trnave. Na nákupy na sviatky si tak museli vystačiť so základným platom, ktorý je vo väčšine prípadov oveľa nižší než priemerná mzda na Slovensku.

06.01. 2011, 11:52

Naveky bez zelenej vlny?

TRNAVA – Takzvanú Zelenú vlnu, ktorá urýchľuje vozidlám prechod mestom, radnica v Trnave v najbližšom čase neplánuje. Podľa slov úradníkov by práve pre dopravné zápchy, ktoré sa tu v špičke tvoria, nemala zmysel.

26.12. 2010, 08:56