Policajti objasnili ďalšiu ozbrojenú lúpež, ktorá sa stala v trnavskej herni

Trnava

TRNAVA – Mužovi, ktorý lúpil v trnavskej herni, hrozí dvanásť rokov väzenia.

Trnavskí policajti objasnili lúpež, ktorá sa stala v noci z nedele na pondelok (21.2.). Maskovaný páchateľ so zbraňou v ruke pristúpil k pracovníčke a prinútil ju vydať mu tržbu. Polícii pri pátraní po páchateľovi pomohli svedkovia trestného činu. Vyšetrovateľ už 28-ročného Bratislavčana, ktorý prechodne býva v Trnave, obvinil za lúpež spáchanú závažnejším spôsobom konania.

25. 02. 2011 11:39

Ďalšie z kategórie Trnava

VIDEO: Hostí na novoročnej recepcii vítali nové tváre

VIDEO: Hostí na novoročnej recepcii vítali nové tváre

TRNAVA - Za účastí zástupcov politického, spoločenského a kultúrneho života, vzdelávacích organizácií, cirkví, samospráv i branných zložiek sa na trnavskej radnici každoročne uskutočňuje novoročná recepcia.

14.01. 2011, 11:49

Prehrali bitku, vyhrali vojnu

Prehrali bitku, vyhrali vojnu

TRNAVA – Taký úspech ľavicových poslancov nik nečakal. Ani oni sami. Aj preto sa pred polnocou z krajského sídla strany Smer – SD ozývalo šťastie a spev.

23.12. 2010, 09:49

Čierne skládky v Trnave zožrali tisíce eur. Zberné dvory ľudia ignorujú

Čierne skládky v Trnave zožrali tisíce eur. Zberné dvory ľudia ignorujú

TRNAVA – Suma, ktorú minulý rok zaplatila radnica za odstránenie čiernych skládok, sa zvýšila takmer o polovicu. Z mestskej pokladnice ubudlo pre nezodpovedných ľudí viac ako 63-tisíc eur.

18.02. 2011, 09:43

Na Mikuláša výpoveď

Na Mikuláša výpoveď

MODRANKA – Trnavská pobočka firmy Mobis Slovakia, s. r. o., skončila. O prácu by mohlo prísť aj päťdesiat ľudí. O tom, že už ich nepotrebujú, sa definitívne dozvedeli tesne pred Mikulášom. Do čižiem dostali namiesto sladkostí len horkosť.

08.12. 2010, 23:35