Policajti objasnili ďalšiu ozbrojenú lúpež, ktorá sa stala v trnavskej herni

Trnava

TRNAVA – Mužovi, ktorý lúpil v trnavskej herni, hrozí dvanásť rokov väzenia.

Trnavskí policajti objasnili lúpež, ktorá sa stala v noci z nedele na pondelok (21.2.). Maskovaný páchateľ so zbraňou v ruke pristúpil k pracovníčke a prinútil ju vydať mu tržbu. Polícii pri pátraní po páchateľovi pomohli svedkovia trestného činu. Vyšetrovateľ už 28-ročného Bratislavčana, ktorý prechodne býva v Trnave, obvinil za lúpež spáchanú závažnejším spôsobom konania.

25. 02. 2011 11:39

Ďalšie z kategórie Trnava

Jarné upratovanie v Trnave už začalo. Radnica privíta aktivitu ľudí

TRNAVA – Mesto začalo s jarným upratovaním. Po zime vyčistí zeleň, mestské chodníky, cesty aj námestie. Ľuďom z rodinných domov pomôže vyniesť biologický odpad.

10.03. 2011, 11:02

Policajti chystajú pred derby opatrenia. Uzavrú celú Kollárovu ulicu

Policajti chystajú pred derby opatrenia. Uzavrú celú Kollárovu ulicu

TRNAVA - Futbalové stretnutie, ktoré sa odohrá v Trnave medzi klubmi Slovan Bratislava a Spartak Trnava v piatok 25. februára o 17.30 h, vyhodnotila polícia z hľadiska bezpečnosti ako rizikové.

15.02. 2011, 14:38

Odložili politické tričká

Odložili politické tričká

TRNAVA – Dohodli sa. Predstavitelia KDH a Smeru – SD už majú jasné, ako budú obsadené jednotlivé riadiace posty mestskej samosprávy.

28.12. 2010, 14:17

Deti a lietajúci bradáč

Deti a lietajúci bradáč

TRNAVA – V nedeľu 5. decembra sa rodičia s ratolesťami vybrali pozdraviť Mikuláša. Tento rok však bol deduško príliš zaneprázdnený a trnavské detičky si mnoho času nevyhradil. Preletel na svojom koči cez pešiu zónu, kým jeho pomocníci potriafali okoloidúce deti sladkosťami a zmizol. Zvedavci zostali prekvapení a ešte niekoľko minút dúfali, že sa koč s dlho očakávanou postavičkou vráti a vystúpi pred deťmi. Márne. Svoju misiu skončil v Trnave po niekoľkých minútach a pravdepodobne utekal obšťastniť iné deti.

28.12. 2010, 13:37