Mladík z Piešťan môže skončiť na dva roky vo väzení

Piešťany

PIEŠŤANY – Piešťanec (24) čelí obvineniu z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Hrozí mu dvojročné väzenie.

Policajti totiž pri bežnej kontrole na Vrbovskej ceste zastavili jeho Ford Transit a požiadali ho, aby im ukázal doklady. On na to uviedol že si ich zabudol doma. Hliadka muža predviedla na útvar a zistila jeho totožnosť. Vyplynulo, že mladíkovi už zakázali šoférovať auto na 12 mesiacov. Za marenie úradného rozhodnutia mu teraz hrozí dvojročné väzenie.

25. 02. 2011 11:51

Ďalšie z kategórie Piešťany

Bahnia sa zadarmo

Bahnia sa zadarmo

PIEŠŤANY - Recesisti sa vykašľali na drahé procedúry v kúpeľoch. Sú podľa nich pre bežných ľudí nedostupné. Preto išli priamo k zdroju liečivého bahna a vody. V Obtokovom remene Váhu sa v sobotu popoludní vykúpali v termálnom prameni a absolvovali aj procedúru podobnú tej, ktorú ponúkajú susediace, hrubým múrom obohnané kúpele. Namiesto zrkadliska sa ale bahnili v plechovej vani. Asi dvadsať nadšencov v plavkách si ľadový vzduch a horúci kúpeľ nevedelo vynachváliť.

23.12. 2010, 11:18

Elektrický prúd zabíjal! Dospelé labute a mláďatá našli zhorené pod drôtmi

Elektrický prúd zabíjal! Dospelé labute a mláďatá našli zhorené pod drôtmi

PIEŠŤANY– Niekoľko mŕtvych labutí našli v pondelok popoludní na poli medzi Drahovcami a Piešťanmi neďaleko hlavnej cesty.

08.02. 2011, 08:56

Pat a Mat vystrájali tentoraz na ľadovej ploche

Pat a Mat vystrájali tentoraz na ľadovej ploche

PIEŠŤANY – Jediný prázdninový deň patril karnevalovým maskám.

03.02. 2011, 12:45

Pre kúpalisko vyrúbu 330 stromov

Pre kúpalisko vyrúbu 330 stromov

PIEŠŤANY – Bazény, ktoré radnica plánuje začať stavať, rozhádali obyvateľov mesta. Kým jedni chcú, aby sa kúpalisko postavilo za každú cenu, druhí sa obávajú zničenia mestského parku. Okrem množstva náletovej zelene totiž vyrúbu aj niekoľko vzácnych starých topoľov.

12.01. 2011, 09:25