Zranenie futsalistu Sládečka nie je také vážne, ako sa zdalo

Futsal

Zranenie futsalistu Sládečka nie je také vážne, ako sa zdalo

Zdá sa, že kapitán futsalovej Mimy Trnava Peter Sládeček predsa len pomôže svojmu tímu v zápasoch play-off proti PKP Košice. Zraneniami, odchodmi a prehrami sužovaného extraligistu zaskočila informácia o problémoch so stehenným svalom jedného zo svojich stabilných členov kádra.

Mimácky kapitán by boje o medaily mal stihnúť. Foto: Lukáš Grinaj

„Lekárske vyšetrenia ukázali, že ten sval je len natiahnutý a nie natrhnutý. Sám to už cítim aj na pohybe. Nebolí to tak, ako prvé dni,“ prezradil Sládeček, ktorý si zranenie privodil minulú nedeľu v prípravnom zápase Križovian s Modrankou. Tím piatej ligy posilnil len pred niekoľkými týždňami a absolvoval s ním aj kondičné sústredenie v Turecku. „Trénerovi Križovian Jánovi Belkovi nebudem k dispozícii ani tento víkend. Ale v utorok by som už rád začal s ľahším tréningom.“ Tréner Mimy Trnava Jozef Duhony s ním na pohárový zápas s Kompletom Hrnčiarovce pravdepodobne rátať nemôže. „Nechcem to zbytočne prepísknuť a hrať. Verím, že chlapci tento zápas zvládnu aj bezo mňa a ja tak budem môcť na play-off nastúpiť.“

Pohárový duel Komplet Hrnčiarovce – Mima Trnava sa hrá v piatok 4. marca o 19. h v hale v Hrnčiarovciach. Prvý zápas play-off s PKP Košice je na programe v piatok 11. marca o 18. h v Košiciach.

25. 02. 2011 20:08

Ďalšie z kategórie Futsal

Abnormálna situácia v Mime Trnava

Abnormálna situácia v Mime Trnava

Mimu Trnava čaká v piatok posledný zápas základnej časti Kyma extraligy. Tréner Jozef Duhony ešte stále trávi pilulku horkosti po zahanbujúcej prehre jeho tímu 1:9 so Slov-maticom Bratislava.

15.02. 2011, 20:19

Mimáci v reprezentácii

Mimáci v reprezentácii

Slovenská futsalová reprezentácia sa predstavila v prípravnom dvojzápase s Holandskom na jeho pôde. Svoj stan rozložila v mestečku Urmond.

12.01. 2011, 13:02

Desaťgólová nakladačka pre Mimu, nahnevaný tréner Duhony

Desaťgólová nakladačka pre Mimu, nahnevaný tréner Duhony

Druhá viacgólová nakladačka pre Mimu v priebehu jedného týždňa. Tento raz sa trnavskí futsalisti museli červenať po prehre 1:10 na pôde RCS Košice. No nazvať Mimu ako trnavský tím by v tejto chvíli bolo prisilné slovo.

18.02. 2011, 23:12

Športová smola: Dalibora Repu čaká operácia!

Športová smola: Dalibora Repu čaká operácia!

O obrovskom športovom nešťastí možno hovoriť v súvislosti s futsalistom Daliborom Repom. Gólman trnavskej Mimy sa v dnešnom zápase béčka tak nešťastne zranil, že sa nevyhne operácii ramena.

29.01. 2011, 16:27