Pred Brestovanmi skočila žena pod vlak. Bola na mieste mŕtva

Región

Pred Brestovanmi skočila žena pod vlak. Bola na mieste mŕtva

BRESTOVANY - Cestujúci v rýchliku, ktorý smeroval z Košíc do Bratislavy, prežili v sobotu pred dvanástou hodinou na obed šok. Tesne pred obcou Brestovany sa pod prichádzajúci vlak hodila 52-ročná žena zo Zavara.

Ilustračné foto: Matúš Kozlík

Vlak práve prechádzal úsekom, ktorý susedí s poľom, keď cestujúci pocítili nárazové brzdenie. Rýchlik následne zastavil pred blízkym podchodom. Podľa slov Pavla, ktorý vlakom cestoval do Trnavy, si ľudia si najskôr mysleli, že pod koľaje vbehla srna alebo jeleň. Správu o samovražde človeka priniesla cestujúcim až sprievodkyňa. Hovorkyňa trnavských krajských policajtov Martina Kredatusová potvrdila informáciu, že išlo o 52-ročnú ženu, ktorá mala trvalé bydlisko v Zavare. Na miesto nešťastia prišla sanitka a policajti. Pavol ďalej povedal, že vlak sa z miesta nehody pohol približne o hodinu. Ľudia boli šokovaní, zavládla mierna panika. Mnohí sa totiž ponáhľali do práce. Niektorí sa obávali, že pre nečakanú udalosť nestihnú lety z bratislavského letiska.

26. 02. 2011 19:13

Ďalšie z kategórie Región

UFO videli padať aj ďalší obyvatelia regiónu

UFO videli padať aj ďalší obyvatelia regiónu

DOLNÝ LOPAŠOV –Neznámy žiariaci objekt ostáva naďalej záhadou. Údajný meteor spadol pri Hlohovci predminulú sobotu večer. Žltožeravú guľu pozorovali v tom čase okrem Koplotoviec aj v Dolnom Lopašove. Guľovitý predmet s priemerom asi pätnásť centimetrov ťahal za sebou svetelný chvost a vraj bol podobný tomu, čo majú kométy.

09.03. 2011, 07:25

Advent v Trstíne

Advent v Trstíne

TRSTÍN – V kultúrnom dome sa 4. a 5. decembra už po štvrtý raz uskutočnila vianočná výstava Advent v Trstíne. Opäť podujatie organizoval Miestny spolok Slovenského Červeného kríža.

28.12. 2010, 16:52

Volebná výmena pohlaví

V starostovskom kresle šiestich obcí Trnavského okresu už čoskoro vystriedajú mužov ženy. V Križovanoch nad Dudváhom si ľudia za starostku zvolili Svetlanu Masarykovú, v Suchej nad Parnou Danielu Balážovú.

23.12. 2010, 11:11

Dane nezvýšia

DRAHOVCE – Problém s túlavými psami chceli v obci vyriešiť zvýšením poplatku za psa na 4 eurá. Týmito peniazmi by vykryli náklady spojené s odchytom opustených psov ohrozujúcich obyvateľov. Poslanci návrh nakoniec neschválili.

26.12. 2010, 09:19