Hornokrupčania vlastné nechceli, na zábavy chodili k susedom

Región

HORNÁ KRUPA – Pre zlý stav toaliet unikali obci peniaze z prenájmu kultúrneho domu. Ľudia v ňom nechceli organizovať oslavy či hostiny. Radšej uprednostnili susedné obce, napríklad Smolenice.

Za kultúrny dom sa už Hornokrupčania hanbiť nemusia. Sociálne zariadenia, ktoré boli v dezolátnom stave, konečne obec zrekonštruovala. „Opravy si kultúrny dom pýtal už dlhý čas. Na poslednom zasadnutí zastupiteľstva sme si dali také socialistické predsavzatie, že rekonštrukciu stihneme do plesu športovcov,“ povedal starosta Hornej Krupej Ján Hrčka. Obci sa podarilo vymeniť na toaletách okná, dvere, obklad a dlažbu. Kultúrny dom však potrebuje investícií viac. „V tomto roku chceme vybrúsiť parkety a vymaľovať interiér,“ informoval o ďalších plánoch starosta.

27. 02. 2011 17:38

Ďalšie z kategórie Región

Volebná výmena pohlaví

V starostovskom kresle šiestich obcí Trnavského okresu už čoskoro vystriedajú mužov ženy. V Križovanoch nad Dudváhom si ľudia za starostku zvolili Svetlanu Masarykovú, v Suchej nad Parnou Danielu Balážovú.

23.12. 2010, 11:11

Najmladší starosta plný sily

RATKOVCE – Obyvatelia si za starostu tento rok zvolili len 26-ročného Martina Červenku. Súboj so starostom, ktorý sedel na Ratkovskom najvyššom kresle od roku 1993 vyhral o 37 hlasov. Súčasný starosta Viliam Sobota nie je voľbou občanov nadšený.

26.12. 2010, 09:34

Ten, kto príde v maske, nemusí zaplatiť

HORNÁ KRUPÁ – Aj na deti v Hornej Krupej čaká karnevalová zábava. Plesať budú trochu inak ako ich rodičia.

15.02. 2011, 11:17

Trikrát Hrčka

V Trnavskom okrese budú nasledujúce štyri roky na čele obcí až traja starostovia s rovnakým priezviskom.

23.12. 2010, 11:06