Namiesto odpustkov

Trnava

TRNAVA - Poslanci mestského zastupiteľstva definitívne rozhodli o odpustení pohľadávok u ktorých boli vyčerpané všetky dostupné prostriedky na ich vymáhanie, alebo by ich vymáhanie bolo trvalo neefektívne z dôvodu nemajetnosti dlžníkov, zistenia ich pobytu, alebo ich úmrtia.

    

26. 12. 2010 08:42

Ďalšie z kategórie Trnava

Chcú revidovať rozpočet mesta

TRNAVA - Novozvolený primátor Vladimír Butko nebude mať ľahké presadzovať svoj ambiciózny volebný program. Sedemnásťčlennému stredoľavému koaličnému bloku totiž stačí získať na svoju stranu dvoch nezávislých poslancov mestského zastupiteľstva a môžu blokovať jeho každé rozhodnutie.

23.12. 2010, 09:05

Pri požiari dielne na družstve takmer uhorel muž

Pri požiari dielne na družstve takmer uhorel muž

BIELY KOSTOL - V areáli bývalého poľnohospodárskeho družstva v piatok večer takmer uhorel muž, ktorý pracoval v jednej z garážových autodielní.

12.02. 2011, 15:45

Pamiatkari pôjdu do Káčeráka

Pamiatkari pôjdu do Káčeráka

TRNAVA - Bývalý Káčerov majer už takmer celý opravili. V marci sa sem presťahuje krajský pamiatkový úrad. Ten chce inšpirovať vlastníkov historických budov, aby ich rovnako ako oni, obnovili a dali im podobu, akú mali v dobe svojho vzniku.

07.01. 2011, 12:37

Škola bude vychovávať odborníkov na úsporu energie

TRNAVA – Na Strednej odbornej škole elektrotechnickej v Trnave sa vyučí takmer tridsať študentov v novom študijnom odbore technik energetických zariadení budov.

07.02. 2011, 12:57