Vo futbalovom Zelenči majú pred štartom jari lazaret

Oblastné súťaže

ZELENEČ – V ostatných dňoch realizovali v Zelenči dve hráčske zmeny. Hosťovanie obrancu Andreja Janeka zo Šúroviec sa zmenilo na trvalý prestup. Naopak, stredopoliar Ronald Lukáč klub opúšťa, nasledovný polrok bude vypomáhať susednému Majcichovu.

Vo víkendovom prípravnom zápase Zeleneč prehral so štvrtoligistom zo Sládkovičova 4:0. „Na zápas nastúpili pre veľkú maródku v tíme len desiati naši hráči. Chlapcov trápia zranenia a viróza. Niektorí nám chýbali pre pracovné povinnosti,“ poťažkal si predseda klubu Marek Vavro. Zeleneč v prvom jarnom kole cestuje do Bieleho Kostola, generálku na súťaž odohrajú zverenci Daniela Benkovského v nedeľu o 14 h v Brestovanoch.
 

03. 03. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

Úradná správa ObFZ Trnava

ObFZ Trnava zverejnil na svojej webovej stránke najnovšiu úradnú správu. Nenechajte si ujsť užitočné informácie pred blížiacim sa štartom vidieckych súťaží.

27.02. 2011, 10:30

Ak bude záujem, pôjdu na sústredenie

BOJNIČKY – Deviaty celok oblastnej súťaže B má po jesennej časti ligy vyrovnanú bilanciu. Sedem víťazstiev a osem prehier. Na jej vylepšení v prospech kolónky výhier pracujú v Bojničkách intenzívne.

25.01. 2011, 15:21

Zvončínčania budú citovo vydierať Kopčana

Zvončínčania budú citovo vydierať Kopčana

ZVONČÍN –Zakotví Ľuboš Kopčan vo Zvončíne? Futsalista Mimy hráva veľký futbal v rakúskom Breitensee. Ak sa podarí dotiahnuť jeho prestup, možno už na jar sa objaví v drese Zvončína.

03.02. 2011, 12:23

V Siladiciach sa triasli bránice, Varga si vyberal obete

V Siladiciach sa triasli bránice, Varga si vyberal obete

SILADICE – Bránice dostali poriadne zabrať! Blížiacu sa sezónu vítali v Siladiciach pochovávaním basy. Pod patronát si kultúrnu akciu v obci zobral práve futbalový tím. Hráči posilnení o skúsených harcovníkov predviedli zhruba sto dvadsiatim prítomným divákom šou, pri ktorej tiekli slzy od smiechu.

11.03. 2011, 00:00