VIDEO: Zimný turnaj ObFZ: Zvončín vo finále pokoril Hrnčiarovce

Oblastné súťaže

VIDEO: Zimný turnaj ObFZ: Zvončín vo finále pokoril Hrnčiarovce

Pohár putuje do Zvončína. Víťazom Zimného turnaja Legea 2011, ktorý organizuje ObFZ Trnava, sa stali zverenci Rudolfa Klenkoviča. Vo finále suverénne zdolali Hrnčiarovce nad Parnou 5:1.

Víťazný tím Zvončína. Foto: Ivan Kopčáni

 

Po zápase znel z kabíny Zvončínčanov víťazný pokrik. „Mysleli sme si, že turnaj bude lepšie obsadený. Vzhľadom na kvalitu súperov sme potvrdili pozíciu jednoznačného favorita,“ v skratke zhodnotil účinkovanie tímu na turnaji tréner Zvončína Klenkovič.


Dotiahnu Kopčana?
„Začíname hrať kombinačnejší futbal. V našej hre stále vidím nedostatky, no tvrdím, že na okresnú úroveň máme zaujímavý herný prejav. Dávame veľa gólov, snáď niečo prenesieme aj do súťaže,“ zaželal si. Vo Zvončíne veľké zmeny v kádri nerobili. V klube nepokračuje Backa, radi by dotiahli do finále príchod Kopčana. „Rakúsko je určite pre neho finančne zaujímavejšie. Podmienky, aké má tam, mu my nedokážeme splniť. Prestup hráča jeho kvalít by nás ale určite potešil. Vniesol by do hry pokoj, rozohrávku a organizáciu hry,“ uviedol Klenkovič.

 


Zranil sa Jedinák
Hrnčiarovciam finále nevyšlo, napriek tomu tréner Peter Dubec vyslovil s vystúpením tímu spokojnosť. „Predviedli sme dobrú kombinačnú hru, výsledok je krutý. Nedali sme v úvode dve-tri gólové šance, naopak, inkasovali sme. Skúsenému súperovi sa už potom hrá dobre. Zranil sa Ivan Jedinák. Pre nás je to dôležitý člen tímu, tvorca hry. Vie mužstvo vyburcovať. Ale taký je futbal. Zvončínu gratulujem k prvému miestu, my sa sústreďujeme už na záchranu v lige,“ poznamenal tréner Hrnčiaroviec Peter Dubec. „Posilnili sme sa, trénujeme štyrikrát týždenne, myslím si, že na stred tabuľky máme. Tím chceme doplniť ešte o Ivana Šurinu, ktorý aj dnes nastúpil. Z Modranky prišiel Valko, z Dubovian brankár Kesl. Káder je kompaktný, netreba ho viac dopĺňať,“ dodal.

 

Zvončín – Hrnčiarovce nad Parnou 5:1 (3:0)
Góly: Šajdík, Hrušovský, Bron, Kopčan, Houdek - Vozár
ČK: Hrušovský - Šurina
ZVONČÍN: Honza – Stacho, Magdolen, Kopčan, Bron, Hrušovský, Ružička, Šajdík, Lukačovič, Klenkovič, Karas (Houdek, Palkovič, T. Jankovič, Zelenský, Zruban)
HRNČIAROVCE: Kuzma – Šoš, Kesl, Masár, Hlinka, Fodor, Kyselica, Žák, Turanský, Jedinák, Kurinec (Zázik, Valko, Vozár, Šurina, R. Jankovič, Pilíšek)

28. 02. 2011 21:24

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

V Košolnej majú posily na všetkých postoch

V Košolnej majú posily na všetkých postoch

KOŠOLNÁ – Nedávno skončená Košolnianska interliga bola pre miestnych futbalistov príjemným spestrením zimnej prípravy na odvetnú časť súťaže. Tím sa už pripravuje pod vedením nového trénera Viliama Izakoviča, ktorý naposledy pôsobil v Smoleniciach.

17.02. 2011, 00:00

Úradná správa ObFZ Trnava

ObFZ Trnava zverejnil na svojej webovej stránke najnovšiu úradnú správu. Nenechajte si ujsť užitočné informácie pred blížiacim sa štartom vidieckych súťaží.

27.02. 2011, 10:30

Chtelnica: Šancí nie je toľko, aby sa mohli zahadzovať

Chtelnica: Šancí nie je toľko, aby sa mohli zahadzovať

CHTELNICA – Dúfam, že v Nižnej mi hráči dajú narodeninový darček v podobe víťazstva. Takúto nádej vyslovil tréner a predseda Družstevníka v jednej osobe Roman Bolla.

18.03. 2011, 00:00

Zimný turnaj ObFZ: Do finále idú aj Hrnčiarovce

Vo finále Zimného turnaja Legea 2011 sa so Zvončínom stretnú Hrnčiarovce nad Parnou. Zverenci trénera Petra Dubca zdolali v záverečnom vystúpení B-skupiny nad Suchou 3:1 a bez straty bodu suverénne skončili na prvej priečke tabuľky.

19.02. 2011, 11:47