Na dolapenie zlodejov stačila polícii štvrťhodina

Región

Na dolapenie zlodejov stačila polícii štvrťhodina

TEPLIČKY – Z ukradnutej Avie sa dlho netešili. Dvojicu podozrivých páchateľov krádeže nákladného auta zadržali hlohovskí policajti do pätnástich minút od nahlásenia majiteľom.

Obaja zlodeji skončili v rukách polície. Foto: KR PZ Trnava

 

Aviu ukradli 26-ročný muž zo Šalgočky a 22-ročný muž zo Zemianskych Sadov v obci Veľké Ripňany, časť Behynce krátko pred piatou hodinou. „Na základe získaných operatívnych poznatkov ich kriminalisti spolu s pohotovostným policajným útvarom zadržali pri obci Tepličky. Vodič Avie sa pokúsil o útek, no policajti mu v tom zabránili. Druhým zadržaným mužom je vodič Škody Fabie, ktorý Aviu sprevádzal. Viac informácií poskytneme po vykonaní procesných úkonov,“ uviedla policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

01. 03. 2011 15:11

Ďalšie z kategórie Región

Cífer si posvieti na hospodárenie spolkov. Dotácie dostanú podľa aktivity

Cífer si posvieti na hospodárenie spolkov. Dotácie dostanú podľa aktivity

CÍFER – Nové zastupiteľstvo chce zlepšiť systém udeľovania dotácií pre miestne združenia a organizácie. V žiadosti o obecné peniaze budú musieť pri najbližšom schvaľovaní presnejšie zdokladovať svoju činnosť.

09.03. 2011, 12:39

Amfiteáter potiahne celú obec

Amfiteáter potiahne celú obec

MADUNICE – Obec sa rozhodla miestny amfiteáter prenajať na dlhšie obdobie. Sama na jeho udržiavanie nemá peniaze, preto hľadá nového prevádzkovateľa. Obec umožní nájomcovi, aby si v areáli vybudoval altánok a mohol tak amfiteáter mať otvorený takmer počas celého roka. Podmienkou je, aby v ňom boli všetky obecné akcie.

12.01. 2011, 09:33

Najmladší starosta plný sily

RATKOVCE – Obyvatelia si za starostu tento rok zvolili len 26-ročného Martina Červenku. Súboj so starostom, ktorý sedel na Ratkovskom najvyššom kresle od roku 1993 vyhral o 37 hlasov. Súčasný starosta Viliam Sobota nie je voľbou občanov nadšený.

26.12. 2010, 09:34

Miliardár opraví budovu, ktorá podľa územného plánu neexistuje

Miliardár opraví budovu, ktorá podľa územného plánu neexistuje

MAJCICHOV – Obecný futbalový klub aj obec sa radujú. Rekonštrukciu budovy na futbalovom štadióne zaplatí podnikateľ Viktor Karel. Prekvapujúce však je, že podľa územného plánu stavba neexistuje.

11.02. 2011, 09:47