Výkonný výbor ObFZ Trnava aj o zverejňovaní žltých kariet na webe

Oblastné súťaže

Oblastný futbalový zväz Trnava chce zlepšiť informovanosť smerom ku klubom. Hovorilo sa o tom na pondelkovom zasadnutí výkonného výboru (VV ObFZ). Zväz uvažuje, že by na webe zverejňoval aj zoznam žltých kariet.

„Zatiaľ je to hudba budúcnosti. Chceme týmto krokom predísť nedorozumeniam pri neoprávnených štartoch hráčov. Zrejme by však išlo o platenú službu, kluby sú totiž povinné viesť si evidenciu trestov,“ uviedol predseda ObFZ Trnava Alexander Schmidt.
Výkonný výbor ObFZ zároveň odsúhlasil zmenu v komisiách zväzu. V disciplinárke nahradí Petra Kolenu z Tepličiek Štefan Kessl, ktorý momentálne trénuje spolu s Petrom Dubcom Hrnčiarovce. Igor Gálik z Hlohovca odstúpil z postu v komisii rozhodcov, jeho nástupcu zatiaľ nemenovali.
Témou dňa bol aj blížiaci sa štart súťaží. Do konca februára mali kluby zaslať prvú splátku preddavkov na rozhodcov. Mužstvá, od ktorých neprišli platby, sa vystavujú riziku zastavenia činnosti.
 

01. 03. 2011 15:29

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

Interliga v Košolnej finišuje

KOŠOLNÁ – Futbalová interliga v obci ide do finále. Majstrom je už teraz tím MZP 11. Ďalšie tímy však ešte hrajú o umiestnenie, ale najmä o osobnú česť a prestíž.

30.01. 2011, 20:52

Zimný turnaj ObFZ: Voderady zdolali Suchú, patrí im piate miesto

Voderady potvrdili vzrastajúcu formu. V súboji o piate miesto na Zimnom turnaji Legea 2011, ktorý organizuje ObFZ Trnava, vyhrali nad Suchou nad Parnou 4:1.

23.02. 2011, 22:52

Na plese v Špačinciach sa bavili ženáči

Na plese v Špačinciach sa bavili ženáči

ŠPAČINCE – Počas uplynulého víkendu stihli Špačinčania odohrať prípravný duel aj zabaviť sa na plese.

01.02. 2011, 14:39

Prípravné zápasy: Križovany zdolali Modranku, Zavarčania strelili šesť gólov

Ostrosledovaný prípravný zápas Križovian nad Dudváhom a Modranky prilákal na trnavskú Lokomotívu solídnu divácku kulisu. Križovany napokon vyhrali 2:1 a nadviazali na víťazstvo z týždňa nad Krtovcami. Cez víkend boli v permanencii i Šúrovce a Zavar.

20.02. 2011, 21:10