Strieľali na auto, posádka im ušla

Región

Strieľali na auto, posádka im ušla

LEOPOLDOV – Červená Škoda Favorit upútala pozornosť policajnej hliadky z Leopoldova po tom, čo v stredu 2. marca krátko po 22. hodine vychádzala z poľnej cesty. Navyše bola bez evidenčných čísiel. Policajti chceli osádku automobilu skontrolovať, lenže vodič ich výzvu nerešpektoval a zrýchlil.

Vodič auta šialenou jazdou ohrozoval iných, posádka policajtom zatiaľ uniká. Foto: KRPZ Trnava

Cestu smerom do mesta úmyselne križoval zo strany na stranu a bránil policajnému autu v predbehnutí, pričom ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky. „Po viacerých výzvach polícia napokon použila na zastavenie auta streľbu zo služobných zbraní. Po dvoch varovných výstreloch už mierili na zadnú časť auta a pneumatiky. Po ďalších šiestich výstreloch auto skončilo v poraste pri Váhu a posádka z neho ušla,“ informovala policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Na ich vypátranie polícia použila aj služobného psa, no zatiaľ bezúspešne.

 

 

Polícia preveruje, či predmety z auta nepochádzajú z trestnej činnosti. Foto: KRPZ Trnava

 

03. 03. 2011 14:40

Ďalšie z kategórie Región

Nosíme drevo do lesa

Nosíme drevo do lesa

SMOLENICE - Napriek tomu, že firma Madero sídli hneď vedľa štátneho podniku Lesy Smolenice, o producentoch dreva u nás sa jej spolumajiteľ Jiří Vomasta nevyjadruje nijako lichotivo. Pre rezivo si radšej chodia do Rakúska.

28.12. 2010, 17:42

Amfiteáter potiahne celú obec

Amfiteáter potiahne celú obec

MADUNICE – Obec sa rozhodla miestny amfiteáter prenajať na dlhšie obdobie. Sama na jeho udržiavanie nemá peniaze, preto hľadá nového prevádzkovateľa. Obec umožní nájomcovi, aby si v areáli vybudoval altánok a mohol tak amfiteáter mať otvorený takmer počas celého roka. Podmienkou je, aby v ňom boli všetky obecné akcie.

21.01. 2011, 12:37

Starosta nastolí poriadok

Starosta nastolí poriadok

VLČKOVCE – Novozvolený starosta Vlčkoviec Ivan Dobrovodský chce v obci poriadok. Plánuje preveriť všetky neefektívne zmluvy, ktoré má obec uzavreté, nástojiť na ľudí, aby si pred svojimi domami upratali. Navrhol aj zriadenie komisie, ktorá má preverovať sťažnosti na neho samého.

20.01. 2011, 09:24

Na dolapenie zlodejov stačila polícii štvrťhodina

Na dolapenie zlodejov stačila polícii štvrťhodina

TEPLIČKY – Z ukradnutej Avie sa dlho netešili. Dvojicu podozrivých páchateľov krádeže nákladného auta zadržali hlohovskí policajti do pätnástich minút od nahlásenia majiteľom.

01.03. 2011, 15:11