Strieľali na auto, posádka im ušla

Región

Strieľali na auto, posádka im ušla

LEOPOLDOV – Červená Škoda Favorit upútala pozornosť policajnej hliadky z Leopoldova po tom, čo v stredu 2. marca krátko po 22. hodine vychádzala z poľnej cesty. Navyše bola bez evidenčných čísiel. Policajti chceli osádku automobilu skontrolovať, lenže vodič ich výzvu nerešpektoval a zrýchlil.

Vodič auta šialenou jazdou ohrozoval iných, posádka policajtom zatiaľ uniká. Foto: KRPZ Trnava

Cestu smerom do mesta úmyselne križoval zo strany na stranu a bránil policajnému autu v predbehnutí, pričom ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky. „Po viacerých výzvach polícia napokon použila na zastavenie auta streľbu zo služobných zbraní. Po dvoch varovných výstreloch už mierili na zadnú časť auta a pneumatiky. Po ďalších šiestich výstreloch auto skončilo v poraste pri Váhu a posádka z neho ušla,“ informovala policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Na ich vypátranie polícia použila aj služobného psa, no zatiaľ bezúspešne.

 

 

Polícia preveruje, či predmety z auta nepochádzajú z trestnej činnosti. Foto: KRPZ Trnava

 

03. 03. 2011 14:40

Ďalšie z kategórie Región

Výmena pohlaví

V starostovskom kresle šiestich obcí Trnavského okresu už čoskoro vystriedajú mužov ženy. V Križovanoch nad Dudváhom si ľudia za starostku zvolili Svetlanu Masarykovú, v Suchej nad Parnou Danielu Balážovú. Na čelo Smoleníc sa vracia niekdajšia starostka Pavína Hornáčková, Naháč bude nasledujúce štyri roky viesť Emerencia Nádaská a v Šelpiciach vyšla spomedzi kandidátov ako víťazka Ružena Opálková.

26.12. 2010, 09:38

V obci chcú bezpečnostné ostrovčeky

V obci chcú bezpečnostné ostrovčeky

DUBOVANY – Petíciu za bezpečnejšiu cestu začali v týchto dňoch spisovať v obci. Jej iniciátorom jej poslanec obecného zastupiteľstva Milan Raffesberg. Petičný výbor chce, aby autá cez dedinu v nebezpečných častiach jazdili ešte pomalšie ako je predpísaná päťdesiatka.

02.03. 2011, 11:20

Trakovice prišli o turistickú atrakciu, z termálnej vody nebude nič

TRAKOVICE – Obec chcela obnoviť pôvodnú päťdesiat metrov hlbokú artézsku studňu aj starý termálny vrt. Zistili však, že voda v studni nie je mineralizovaná, ale svojím zložením podobná obyčajnej z vodovodu.

18.02. 2011, 11:59

Pre unikajúci plyn evakuovali Kovošrot

Pre unikajúci plyn evakuovali Kovošrot

LEOPOLDOV - Požiar propán-butánovej fľaše v objekte Kovošrotu v Leopoldove vystrašil vo štvrtok 3. marca zamestnancov podniku. Pre hroziaci výbuch ich museli evakuovať.

04.03. 2011, 09:12