Strieľali na auto, posádka im ušla

Región

Strieľali na auto, posádka im ušla

LEOPOLDOV – Červená Škoda Favorit upútala pozornosť policajnej hliadky z Leopoldova po tom, čo v stredu 2. marca krátko po 22. hodine vychádzala z poľnej cesty. Navyše bola bez evidenčných čísiel. Policajti chceli osádku automobilu skontrolovať, lenže vodič ich výzvu nerešpektoval a zrýchlil.

Vodič auta šialenou jazdou ohrozoval iných, posádka policajtom zatiaľ uniká. Foto: KRPZ Trnava

Cestu smerom do mesta úmyselne križoval zo strany na stranu a bránil policajnému autu v predbehnutí, pričom ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky. „Po viacerých výzvach polícia napokon použila na zastavenie auta streľbu zo služobných zbraní. Po dvoch varovných výstreloch už mierili na zadnú časť auta a pneumatiky. Po ďalších šiestich výstreloch auto skončilo v poraste pri Váhu a posádka z neho ušla,“ informovala policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Na ich vypátranie polícia použila aj služobného psa, no zatiaľ bezúspešne.

 

 

Polícia preveruje, či predmety z auta nepochádzajú z trestnej činnosti. Foto: KRPZ Trnava

 

03. 03. 2011 14:40

Ďalšie z kategórie Región

Nosíme drevo do lesa

Nosíme drevo do lesa

SMOLENICE - Napriek tomu, že firma Madero sídli hneď vedľa štátneho podniku Lesy Smolenice, o producentoch dreva u nás sa jej spolumajiteľ Jiří Vomasta nevyjadruje nijako lichotivo. Pre rezivo si radšej chodia do Rakúska.

28.12. 2010, 17:42

VIDEO: Voličom rozdávali knihu

VIDEO: Voličom rozdávali knihu

Aj v regióne mala sobota zvláštnu príchuť. Do volebných miestností v obciach prišlo percentuálne viac voličov, ako v Trnave.

23.12. 2010, 10:30

Rodičia pomohli obci. Vyzbierali peniaze na opravu školy

BUKOVÁ – Rodičia detí navštevujúcich základnú a materskú školou v Bukovej, sa snažia pomôcť obci s rekonštrukciou sociálnych zariadení v škole, ktoré nespĺňajú podmienky a v súvislosti s počtom detí je ich málo.

17.02. 2011, 16:53

Ministerskí úradníci zaspali

KRIŽOVANY NAD DUDVÁHOM – Obecné cesty budú pravdepodobne nasledujúce týždne znečistené, ako počas nášho prejazdu. Stavebné firmy tu revitalizujú centrum obce, na ktorú získali Križovany financie z eurofondov.

23.12. 2010, 11:27