Zadržaní autičkári ukradli aj tatrovku

Trnava

Zadržaní autičkári ukradli aj tatrovku

TRNAVA – Zlodeji Avie, ktorých polícia v utorok zadržala po pätnástich minútach pri Tepličkách, majú na svedomí aj krádež posýpacej tatrovky vo Veľkých Uherciach. Na základe vyšetrovania ju trnavskí kriminalisti v stredu našli ukrytú v Bučanoch.

Ukradnutím tatrovky cestárom neplánovali pomôcť, skôr naopak. Foto: KRPZ Trnava 

„Spoločne s kolegami z Partizánskeho ju vypátrali v priestoroch priemyselného areálu. Podozriví ju ukradli ešte vo februári. Zaistenú Tatru si prevzali policajti z Partizánskeho, kde prebieha ďalšie vyšetrovanie,“ informovala policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.
Z dvojice zlodejov je polícii dobre známy 22-ročný Marek H. zo Zemianskych Sadov, ktorého v roku 2009 naháňali po diaľnici pri Seredi. Unikol im na vedľajšiu cestu smerom do Šintavy a v poli auto podpálil. Okrem za krádeže čelí obvineniu z marenia výkonu úradného rozhodnutia, pretože ukradnutú Aviu šoféroval napriek súdnemu zákazu. Spolu s 26-ročným Liborom B. zo Šalgočky sa budú zodpovedať pred vyšetrovateľmi z Topoľčian a Partizánskeho.
 

03. 03. 2011 16:02

Ďalšie z kategórie Trnava

Mesto je nútené škrtať svoje investičné zámery

Mesto je nútené škrtať svoje investičné zámery

TRNAVA – Výstavba celého severného obchvatu mesta by sa mala skončiť v marci budúceho roka. Už dnes však trnavská radnica stojí pred problémom, ktorý musí dovtedy vyriešiť – vybudovať cestu do Národného streleckého areálu v Štrkoch.

21.03. 2011, 12:12

Na požiari impaka vlastne Mesto neprerobilo

Na požiari impaka vlastne Mesto neprerobilo

TRNAVA - Bez rozpravy a takmer jednohlasne odhlasovali väčšinu pracovných materiálov poslanci mestského zastupiteľstva na svojom prvom tohtoročnom stretnutí. Azda najväčšiu diskusiu vyvolali iba body programu zaoberajúce sa nomináciami do štruktúr Mesta a organizácií, v ktorých má samospráva podiel.

16.02. 2011, 16:43

VIDEO: Medzi chlapcami na škole to poriadne zaiskrilo

VIDEO: Medzi chlapcami na škole to poriadne zaiskrilo

Na Strednej odbornej škole polytechnickej v Trnave to v utorok medzi trinástimi chlapcami riadne zaiskrilo. Nemajte strach, nešlo o žiadnu bitku, to si len študenti zmerali sily v zručnosti pri zváraní.

09.02. 2011, 11:48

Vlamači pokradli navigácie

Vlamači pokradli navigácie

TRNAVA – Opatrnosti nebýva nikdy nazvyš. Presvedčili sa o tom majitelia osobných automobilov v Trnave, ktorí si v interiéroch nechali bez dozoru prenosné navigačné systémy a iné cenné predmety.

18.01. 2011, 14:07