Pre unikajúci plyn evakuovali Kovošrot

Región

Pre unikajúci plyn evakuovali Kovošrot

LEOPOLDOV - Požiar propán-butánovej fľaše v objekte Kovošrotu v Leopoldove vystrašil vo štvrtok 3. marca zamestnancov podniku. Pre hroziaci výbuch ich museli evakuovať.

Horiaci plyn z tejto fľaše vystrašil zamestnancov podniku. Obávali sa výbuchu. Foto: hasiči

 

Plyn, ktorý sa vznietil, unikal z poškodeného ventilu fľaše. Privolaní hasiči ho poľahky zlikvidovali, no najviac práce im dalo ochladzovanie fľaše, aby k výbuchu nedošlo. Keď teplota klesla a riziko nehrozilo, hasiči ventil uzavreli. Ako príčinu udalosti označili technickú poruchu ventilu tlakovej fľaše.

04. 03. 2011 09:12

Ďalšie z kategórie Región

Vianočné trhy

TRAKOVICE – Zakladajú novú tradíciu. Po prvý raz v histórii obce sa uskutočnia vianočné trhy. Organizuje ich Divadlo na Trakoch spoločne s obecným úradom a základnou školou. Od 16. decembra sa bude piecť, aranžovať aj predávať.

26.12. 2010, 09:18

V Lovčiciach prevychovávajú ľudí nezodpovedných voči prírode

DOLNÉ LOVČICE – Aj malé obce sa snažia podporiť zber nebezpečného odpadu u svojich obyvateľov. Aktivitu za ochranu životného prostredia rozbehol obecný úrad v Dolných Lovčiciach.

15.02. 2011, 11:12

Sova zahniezdila nad najrušnejšou cestou

Sova zahniezdila nad najrušnejšou cestou

TEPLIČKY – Zvyká si na civilizáciu. Sova myšiarka ušatá sa usadila na strome priamo na obecnom dvore, len niekoľko metrov od autobusovej zastávky.

26.01. 2011, 13:15

Majcichov bez bytov

Majcichov bez bytov

MAJCICHOV – V majetku nemá Obec momentálne žiadne byty, i keď dopyt po nich zo strany ľudí je.

11.01. 2011, 13:28