VIDEO: Výtlky po zime už začali odstraňovať

Trnava

VIDEO: Výtlky po zime už začali odstraňovať

TRNAVA - Kým krajskí i štátni cestári pracujú v zimnom režime, Mesto už začalo s opravami ciest. Teplé počasie v závere týždňa pracovníci firmy Jupet využili na odstraňovanie výtlkov.

Mesto využilo pekné počasie na opravu ciest po zime. Foto: Gabo Kopúnek

 

Za plnej premávky vo štvrtok vyfrézovali asfalt a zasypávali nerovnosti na Šrobárovej ulici, v piatok pokračovali na Cukrovej. Taktiež opravili prepadávajúcu sa vozovku na križovatke ulíc Botanická a Gejzu Dusíka. Podľa slov vedúceho úseku dopravy Mestského úradu v Trnave Mariána Nováka sa v ďalších dňoch zamerajú na ostatné mestské komunikácie i na opravu vlečkového priecestia za kalváriou. Priebeh prác však závisí od vývoja počasia.  

 

04. 03. 2011 14:03

Ďalšie z kategórie Trnava

Polícia sprísňuje dozor na cestách

Polícia sprísňuje dozor na cestách

TRNAVA – Polícia začne voči agresívnym vodičom postupovať razantnejšie. Reaguje tak na tragickú dopravnú nehodu, ktorá sa stala v stredu popoludní v obci Dubovany, ale i na víkendovú tragédiu v Dolných Zeleniciach.

21.01. 2011, 12:55

Vyššie cestovné aj cestná daň

TRNAVA - Cestovné v prímestskej autobusovej doprave zdražie o desať percent. V stredu o tom rozhodli poslanci Trnavského samosprávneho kraja.

28.12. 2010, 14:22

Bezdomovec vykrádal chatky

Bezdomovec vykrádal chatky

TRNAVA – Nemal strechu nad hlavou, vlámal sa do niekoľkých chát. Bezdmovec z Opoja je podozrivý zo spáchania až 30 krádeží a porušovaní domovej slobody.

24.01. 2011, 15:17

Deti a lietajúci bradáč

Deti a lietajúci bradáč

TRNAVA – V nedeľu 5. decembra sa rodičia s ratolesťami vybrali pozdraviť Mikuláša. Tento rok však bol deduško príliš zaneprázdnený a trnavské detičky si mnoho času nevyhradil. Preletel na svojom koči cez pešiu zónu, kým jeho pomocníci potriafali okoloidúce deti sladkosťami a zmizol. Zvedavci zostali prekvapení a ešte niekoľko minút dúfali, že sa koč s dlho očakávanou postavičkou vráti a vystúpi pred deťmi. Márne. Svoju misiu skončil v Trnave po niekoľkých minútach a pravdepodobne utekal obšťastniť iné deti.

28.12. 2010, 13:37