Trnavskí bejzbalisti pustia žilou

Bejzbal

Výkonný výbor Baseballového klubu STU Angels Trnava vyzýva všetkých svojich hráčov a priaznivcov darovať krv! Pripojte sa a pomôžte dobrej veci. Príďte aj vy darovať najvzácnejšiu tekutinu na svete!

Všetci, ktorým záleží na podpore dobrej veci sa stretnú vo štvrtok 10. marca ráno o 9. hodine v Národnej transfúznej stanici v Trnave. Ide o druhé organizované darovanie krvi priaznivcami a hráčmi Baseballového klubu STU Angels Trnava a veríme, že budeme pokračovať v tejto krásnej tradícii. Nezabudnite! Aj Vaša Andelská kvapka krvi môže pomôcť zachrániť ľudský život...

Výkonný výbor Baseballového klubu STU Angels Trnava

07. 03. 2011 00:48

Ďalšie z kategórie Bejzbal

Šlachetný Angels

Šlachetný Angels

Podujali sa na šľachetný čin. Bejzbalisti Angels Trnava hromadne darovali krv. K odberu najvzácnejšej tekutiny na svete pristúpili v národnej transfúznej službe vo Fakultnej nemocnici v Trnave.

10.01. 2011, 00:02

Bejzbalisti Angels - maximálny profesionalizmus

Bejzbalisti Angels - maximálny profesionalizmus

„Vždy sme sa snažili dodržiavať pravidlá. Poctivý prístup nás vyniesol na vrchné pozície,“ začal svoj prejav na výročnej členskej schôdzi trnavských bejzbalistov STU Angels Trnava člen výkonného výboru klubu Ronald Kupka.

23.02. 2011, 00:00

Športové gymnázium otvorí triedu aj pre bejzbalistov

Bejzbal v Trnave napreduje. Výsledkom stále narastajúcej popularity tohto športu v slovenskom Ríme je krok, s ktorým prichádza Športové gymnázium Jozefa Herdu.

07.02. 2011, 14:53

O dva roky do Ameriky?

O dva roky do Ameriky?

Nitra ľahla popolom, na rade je Slovan. Nielen futbalisti Spartaka si zmerajú cez víkend sily s bratislavským súperom. Česť Trnavy budú zastupovať aj bejzbalisti Angels Trnava.

09.01. 2011, 23:42