Turistov čaká teslácky okruh

Ostatné športy

Klub turistov pri TJ Tesla Bratislava organizuje v sobotu 12. marca už 29. ročník pochodu v Malých Karpatoch s názvom Červeno-modrý teslácky okruh.

Pochod má takýto názov z dôvodu, že trasa vedie iba po červeno a modro značených turistických chodníkoch. Štart je v Bratislave-Rači pred kúpaliskom Zbojníčka od 7.30 do 8.30. Trasa pochodu je 40 km dlhá a vedie z Rače k horárni Biely Kríž, na Košarisko a zrúcaninu hradu Pajštún. Odtiaľ pokračuje do obcí Borinka a Marianka, následne Peknou cestou na Kamzík a do areálu TJ Tesla, ktorý sa nachádza za supermarketom Lidl na Račianskej ulici. Do cieľa pochodu treba prísť do 18. h.
 

pewa

07. 03. 2011 13:36

Ďalšie z kategórie Ostatné športy

V Trnave sa opäť uskutoční aerobikový kongres

V Mestskej športovej hale v Trnave sa 2. apríla uskutoční podujatie Fitness Day - Aerobik & Body-Mind. Jeho organizátorom je Fitness Balance Trnava. Na kongrese sa môžete zoznámiť so všetkými novinkami v oblasti fitnes, dance aerobiku, step aerobiku, body-mind foriem ako pilates, joga, či ashtanga joga.

18.03. 2011, 00:00

Strelkyňa Danka Barteková koketuje s lukostreľbou

Strelkyňa Danka Barteková koketuje s lukostreľbou

Slovenskí strelci z brokových zbraní sa vo štvrtok vrátili z desaťdňového sústredenia v talianskom Castelfidarde. Na obľúbenej strelnici dolaďovali najmä techniku. „Išlo o objemové sústredenie. Už čoskoro nás čaká Svetový pohár v Sydney,“ povedala naša najlepšia skeetarka Danka Barteková.

11.03. 2011, 00:00

Krasokorčuliarky potvrdili stúpajúci formu

Krasokorčuliarky potvrdili stúpajúci formu

Trnavské pretekárky sa predstavili na dvoch súťažiach. Najprv na medzinárodnej Veľkej cene Liptova v Liptovskom Mikuláši, kde dosiahli výborné výsledky.

15.02. 2011, 21:47

Armáda spásy vyprášila Čiernych barónov

V Dolnoorešianskej futbalovej interlige sa zrodilo prekvapenie kola na účet Čiernych barónov.

16.01. 2011, 18:55