Radolského si cenia za prínos pre slovenský futbal

FC Spartak Trnava

Dušan Radolský sa stal laureátom ceny Ivana Chodáka. Udelili mu ju v kategórii dlhoročná funkcionárska činnosť a prínos pre slovenský futbal. Na slávnostnom večeri v Dolnom Kubíne ju trnavský kouč prevzal z rúk prezidenta SFZ Jána Kováčika.

„Futbalový klub FC Spartak Trnava je už jubilejnou 25. zastávkou na trénerskej dráhe Dušana Radolského, ktorý ako hráč zažil aj legendárneho Antona Malatinského. Na jeho konte sú nielen úspechy v klubovom futbale doma i v zahraničí, ale aj na poste kouča reprezentačného mužstva SR do 21 rokov, s ktorým skončil na 4. mieste na ME 2000 hráčov do 21 rokov a vďaka tomu sa s ním prebojoval na OH 2000 v austrálskom Sydney,“ píše sa na webovej stránke Slovenského futbalového zväzu.
Okrem Radolského organizátori ocenili aj Igora Nováka (in memoriam), Rudolfa Pavloviča, Alexandra Berkoviča, Jozefa Jankecha, Blažeja Podoláka, Štefana Sapára, Štefana Kolárika (in memoriam) a Vladimíra Penera.
 

07. 03. 2011 15:36

Ďalšie z kategórie FC Spartak Trnava

Miss Ultras Spartak používa ženské zbrane

Miss Ultras Spartak používa ženské zbrane

Fanúšikovia Spartaka majú svoju kráľovnú krásy. Za Miss Ultras Spartak si zvolili v internetovom hlasovaní Kvetku Pidíkovú. Dvadsaťosemročná blondínka z Dolnej Krupej získala na stránkach fanúšikov Spartaka 280 hlasov.

21.02. 2011, 18:46

Futbalová reprezentácia nastúpi proti Dánsku v Trnave

Futbalová reprezentácia nastúpi proti Dánsku v Trnave

Futbalová reprezentácia sa vracia do Trnavy. Prípravný medzištátny zápas s Dánskom (v utorok 29. marca) odohrajú Slováci v malom Ríme. „Presný začiatok, ceny lístkov, ako aj spôsob ich distribúcie bude známy začiatkom budúceho týždňa,“ uvádza sa v tlačovej správe Slovenského futbalového zväzu.

01.03. 2011, 17:34

Zákaz pre fanúšikov Spartaka

Zákaz pre fanúšikov Spartaka

Spartak má za sebou úvodný duel Tipsport ligy. Na ihrisku v Luhačoviciach zdolal v sobotu Zlín 1:0. Zápas mal však dohru za zeleným stolom. Duel totiž museli rozhodcovia dvakrát prerušiť pre vniknutie fanúšikov na ihrisko.

12.01. 2011, 11:09

Derby Spartak - Slovan aj v slovenskom pohári

Derby Spartak - Slovan aj v slovenskom pohári

Počas futbalovej jari sa bude poriadne iskriť. Spartak si až štyrikrát zmeria sily s odvekým rivalom bratislavským Slovanom.

27.01. 2011, 18:57