KHL definitívne uzavrela sezónu oceňovaním

Ostatné športy

KHL definitívne uzavrela sezónu oceňovaním

Kátlovská hokejbalová liga sa síce už pred niekoľkými týždňami skončila, ale len nedávno došlo aj k jej slávnostnému vyhodnoteniu. Obhajcami 22. ročníka KHL bolo družstvo HC 12 Amateurs. Z rúk jeho kapitána Alana Uváčka prešiel putovný pohár k družstvu Rangers of the Doom, ktoré sa víťazom ligy stalo opäť po roku.

Víťaz 22. ročníka KHL Rangers spoločne s organizátormi podujatia. Foto: archív Branislava Machoviča

Prvýkrát v histórii súťaže sa víťazi tešili, tak ako hráči NHL, z pamätných prsteňov. Železným mužom KHL sa stal Peter Banič z Rangers. Najlepším nováčikom Tomáš Orihel z HC 12. V kategórii najslušnejšie mužstvo zvíťazila Minnesota Wild z Nižnej, ktorá nazbierala len 18 trestných minút. Za dlhoročný prístup bol ocenený Peter Deštík z mužstva Atlanta. Najproduktívnejším hráčom súťaže bol Peter Banič s 61 bodmi (36 + 25) z víťazného Rangers. Na záver vyhlásenia sa konal kvíz zahŕňajúci otázky o KHL, NHL a ZOH z oblasti hokeja. Víťazom sa stali hráči Rangers of the Doom.

Do zostavy All Stars A sa dostali: Marek Hlavatovič, Roman Uváček, Peter Deštík, Marek Bzdúch a Lukáš Hlavatovič.
All Stars B tvoria: Peter Procháska, Jaroslav Procháska, Lukáš Valent, Martin Vyhlídal a Radovan Gajarský.

All stars KHL A. Foto: Branislav Machovič

All stars KHL B. Foto: Branislav Machovič

 

07. 03. 2011 19:58

Ďalšie z kategórie Ostatné športy

Na squashovom turnaji Austrian Junior Cup so striebrom

Na squashovom turnaji Austrian Junior Cup so striebrom

Trnavskí hráči squashu sa predstavili uplynulý víkend na medzinárodnom turnaji vo Viedni. V silnej európskej konkurencii sa nestratili ani štyria zástupcovia ŠK Squash Trnava.

07.03. 2011, 16:16

Hokejbalistom Trnava Pretorians tohtoročná premiéra nevyšla

Hokejbalistom Trnava Pretorians tohtoročná premiéra nevyšla

Po dlhej prestávke nastúpili v slnečnom, ale chladnom, počasí hokejbalisti Trnavy na prvé jarné súťažné kolo Vrbovskej hokejbalovej ligy proti vrbovskému tímu Night Hawks. Pri pohľade na tabuľku bolo jasne zrejmé, že ide o šesťbodový zápas.

13.02. 2011, 14:05

VIDEO: V Trnave strieľal góly Ronaldo

VIDEO: V Trnave strieľal góly Ronaldo

Záľuba z mladosti ich neopúšťa ani po päťdesiatich rokoch. Partia spolužiakov, spoluhráčov a hlavne veľkých priateľov sa doteraz venuje gombíkovému futbalu. Dokonca cez jarmočný víkend zorganizovali v tejto stolovej hre majstrovstvá sveta.

10.01. 2011, 12:49

V Suchej sa bude hrať mariáš

Mariášový club Suchá nad Parnou organizuje v sobotu 5. februára 13. ročník Memoriálu Františka Stana v reštaurácii u Nikodéma.

31.01. 2011, 13:17