V Lopašove bol najskôr mariáš, potom držková

Ostatné športy

V Lopašove bol najskôr mariáš, potom držková

Mariášový klub v Dolnom Lopašove zorganizoval 11. ročník tradičného turnaja. V miestnom kultúrnom dome sa predstavilo 111 hráčov, o ktorých stravu sa celodenne starali Danka Vlkovičová a Danka Zemková.

Členovia dolnolopašovského mariášového klubu, zľava: Štefan Orviský, Juraj Reško, Marián Ilenčík, Vojtech Bublavý, Robert Bánoš, Jozef Psalman. Foto: Ivana Ilenčíková
 

Zápolenie mariášistov otvorila starostka Hana Madrová, ktorá spolu s prezidentom klubu Ľubomírom Branišom odovzdávala aj ceny víťazom. Na večeru si statní chlapi vyžiadali obľúbené jedlo – držkovú polievku.

Turnaj vyhral František Buzgovič z Bratislavy, druhé miesto obsadil Ladislav Lauro z Hlohovca, tretí skončil Jozef Pápež z Osuského. Prví traja hráči dostali finančné odmeny, ďalší hráči na popredných miestach si vyberali vecné odmeny.
Ivana Ilenčíková
 
 

08. 03. 2011 11:07

Ďalšie z kategórie Ostatné športy

Hokejbalistom Trnava Pretorians tohtoročná premiéra nevyšla

Hokejbalistom Trnava Pretorians tohtoročná premiéra nevyšla

Po dlhej prestávke nastúpili v slnečnom, ale chladnom, počasí hokejbalisti Trnavy na prvé jarné súťažné kolo Vrbovskej hokejbalovej ligy proti vrbovskému tímu Night Hawks. Pri pohľade na tabuľku bolo jasne zrejmé, že ide o šesťbodový zápas.

13.02. 2011, 14:05

Srdce bije pre Hlohovec

Srdce bije pre Hlohovec

Viete, že Slováci patria k svetovej nohejbalovej špičke? O primát sa pravidelne naťahujú s Čechmi. Pre Šulekovčana Mareka Novosada sa stal pamätným rok 2000. Patril do partie, ktorá získala na svetovom šampionáte zlatú medailu v dvojiciach.

10.01. 2011, 00:38

Finálový súboj otca a syna

V Kátlovciach sa uskutočnil tradičný stolnotenisový turnaj O pohár starostu obce.

17.01. 2011, 20:45

Majstrovské striebro pre stolnú tenistku Krchňavú

Majstrovské striebro pre stolnú tenistku Krchňavú

V Národnom stolnotenisovom centre v Bratislave sa konali majstrovstvá Slovenska jednotlivcov. Trnavu zastupovali hráčky KST Viktória Martina Adámeková a Ivana Krchňavá.

08.03. 2011, 15:11