V mene klubu prelejú krv

FC Spartak Trnava

Fanúšikovia Spartaka pôjdu opäť hromadne darovať krv. Už trináste pokračovanie humánnej akcie Červeno-čírna kvapka krvi sa uskutoční už tento piatok 28. januára.

Zraz darcov bude o 8. h pri vrátnici do trnavskej Fakultnej nemocnice. Na výzvu občianskeho združenia Bíli Andeli reaguje pravidelne niekoľko desiatok fanúšikov. Pri poslednom odbere darovalo najvzácnejšiu tekutinu na svete 72 červeno-čiernych sŕdc.

"Pridajte sa aj vy, možno práve vaša krv pomôže zachrániť ľudský život," znie motto akcie. Morálne prídu podporiť priaznivcov aj chlapi z ligovej kabíny. Účasť prisľúbil tréner Dušan Radolský a dvaja zástupcovia hráčskeho kádra. Počas ich prítomnosti vyžrebujú desiatich z prítomných darcov krvi. Predstavitelia fanklubu im odovzdajú suveníry z produkcie Bílich Andelov.

25. 01. 2011 09:11

Ďalšie z kategórie FC Spartak Trnava

VIDEO: Kone s Tomačekom katmi Nitry, Spartak vyhral 4:1

VIDEO: Kone s Tomačekom katmi Nitry, Spartak vyhral 4:1

Spartak proti Nitre potvrdil úlohu favorita a napriek nevydarenému prvému polčasu suverénne zvíťazil. Štastní fanúšikovia volali na slávu trénerovi Dušanovi Radolskému.

12.03. 2011, 20:50

VIDEO: V Banskej Bystrici vytryskol gejzír spartakovskej radosti

VIDEO: V Banskej Bystrici vytryskol gejzír spartakovskej radosti

Ukázali pravé trnavské srdce! Futbalisti Spartaka v oklieštenej zostave uchmatli Banskej Bystrici nečakane všetky tri body. Na ihrisku pod Urpínom slávil úspech kolektívny výkon a sila vôle.

05.03. 2011, 20:46

Na záver sústredenia Spartak zdolal poľský Lubin

Na záver sústredenia Spartak zdolal poľský Lubin

Sústredenie v Turecku ukončili víťazne. Spartak zdolal v prípravnom zápase v Beleku svojho poľského protivníka Zaglebie Lubin 4:2. Dvakrát napol sieť Gross, po jednom zásahu pridali Kone a Tomaček.

10.02. 2011, 16:39

Pavol Bartoš sa zotavuje z operácie, návrat plánuje v lete

Pavol Bartoš sa zotavuje z operácie, návrat plánuje v lete

Dočkali sa. Dvadsaťšesť slovenských trénerov si slávnostne prebralo diplomy za zisk najvyššej trénerskej licencie Euro pro. V priestoroch SFZ na Trnavskej ceste v Bratislave ich dekoroval prezident SFZ Ján Kováčik, generálny sekretár SFZ Jozef Kliment a dlhoročný garant trénerského vzdelávania Ladislav Kačáni.

15.02. 2011, 09:57